Fluwelen veters

Item 1-12 van 24 in totaal item(s)

Veters van fluweel: zacht en ietwat dik. Bij CaroBolo vinden we dat deze veters je schoenen een luxe uitstraling geven. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lakschoenen, daar passen ze perfect bij. Maar ook geven ze een luxe look aan sneakers als je die bij een outfit draagt die wat netter moet zijn. Je zou denken dat fluweel een stof is die je gebruikt in de winter. Dat zou je kunnen denken bij de donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw. Maar bijvoorbeeld wit, creme en roze kun je erg mooi in je zomerse schoenen en sneakers gebruiken!

We hebben twee soorten fluwelen veters. De "gewone" fluwelen veters hebben dat fluwelige aan de ene kant van de veter, en aan de andere kant is de veter glanzend. Het fluweel wat wij "dubbel" fluweel noemen heeft het fluwelige aan 2 kanten van de veter. De dubbel fluweel veters zijn heerlijk zacht, maar alleen in een smalle soort te verkrijgen. Ze zijn iets minder sterk dan de gewone fluwelen veters.

Voor de mooiste fluwelen veters ga je naar CaroBolo.nl, de webshop met de grootste collectie bijzondere schoenveters van Nederland.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Belangrijke mededeling:

Wij zijn op vakantie t/m zondag 26 september 2021.

Je ontvangt 10% korting als je in onze vakantie een bestelling plaatst!

Gebruik hiervoor de code september2021

Jouw bestelling gaat dan op maandag 27 september naar je op de post.

Deze site gebruikt cookies om onze diensten en jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Zie meer: Privacy policy (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)