Luxe veters

Item 1-12 van 182 in totaal item(s)

Heel bijzondere veters van satijn, fluweel, kant, organza. Om je schoenen mee op te fleuren. Voor feestdagen, voor je bijzondere schoenen of voor een feestelijke gelegenheid.
 
Geef je schoenen een luxe uitstraling door een van deze veters te gebruiken. Satijn linten veters geven een glanzende look aan je schoenen, zowel met de smalle als brede satijnen linten kun je mooie grote strikken maken. 
Dit geldt ook voor de kanten veters. Je moet er even aan wennen, maar de stikken worden werkelijk prachtig. Heel mooi ook bij suede schoenen of laarsjes. Neem een kleur die afwijkt van je schoenen, dan vallen ze extra goed op. 
De fluwelen veters, ook wel velours genoemd, zijn zo zacht, bijna aaibaar. Heel mooi in glanzende of gelakte schoenen. Let wel op, deze veters zijn echt voor het mooi, en niet om elke dag snel je schoenen te strikken. Dit moet een beetje met beleid gebeuren, anders gaat het zachte er snel af. 
En de organza of chiffon strik op je sneakers is net als een strik op een cadeautje. Die zijn heel mooi om bijvoorbeeld in de zomer te gebruiken of bij een feestelijke gelegenheid zoals een bruiloft of andere feestjes waar je loopt of danst en je schoenen mogen gezien worden! 
Gelukkig hebben we deze luxe veters in kleuren die bij feesten passen. Vooral zwart en wit, die passen natuurlijk altijd. Maar als er een thema is bij een feest, denk dan ook eens aan de finishing touch: je schoenveters in de kleur van het thema! Dat zijn toch de juiste puntjes op de i! 
En mocht de kleur toch niet goed zijn, je kunt de veters natuurlijk ruilen voor een andere kleur of juist in het veilige zwart of wit.

Voor de mooiste luxe veters ga je naar CaroBolo, de webshop met de grootste collectie bijzondere schoenveters van Nederland.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze site gebruikt cookies om onze diensten en jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Zie meer: Privacy policy (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)