Brede veters

Item 1-12 van 149 in totaal item(s)

Hoe breder hoe vetter! 
Bij CaroBolo hebben we enorm veel brede veters in het assortiment. Alle veters die breder zijn dan 14mm zien wij als breed. Dus dat zijn alle veters vanaf 15mm, dus anderhalve centimeter. We hebben ze even geteld, het zijn er begin 2021 zelfs meer dan 150 verschillende soorten! 
De meeste brede veters die we hebben zijn satijnen veters. Die hebben we in veel kleuren en lengtes. Daarna komen de organza/chiffon veters. De breedste veters zijn 40mm oftewel 4 centimeter breed. Je zou denken, die passen niet door de gaatjes van mijn schoenen. Nou, toch wel. Als de uiteinden van de veters door de gaatjes passen, dan past ook de rest van de veter door de gaatjes heen. Natuurlijk gaat het bij de hele brede veters natuurlijk om hoe het er uit ziet. Je kunt met een brede schoenveter enorm mooie grote strikken maken. Dat valt op! Soms zie je door de strik de schoen niet meer. Meestal niet zo erg, want zo kun je een beetje saaie schoen mooi laten verschuilen achter zo'n mooie strik. 
Welke veters ook heel tof zijn, zijn de zogenaamde fat laces. Lekker breed een mooi stevig van stof. Deze hebben soms een metalen uiteinde, zodat de veters er stoer uit zien. 
Ook hebben we veters van kant. Mooi breed, waardoor je weer een andere look aan je veters kunt geven. De brede sportveters kun je als eye-catcher in je sportschoenen rijgen. Weer eens iets anders dan die saaie zwarte of witte veters. 
Tot slot nog de brede veters met print. Hier vind je allerlei soorten brede veters vaak met meerdere kleuren. Dat kunnen dierenprint veters zijn, maar ook gekleurde en geruite linten veters zitten er bij. Nooit meer saaie schoenen met deze veters!

Voor de mooiste brede veters ga je naar CaroBolo, de webshop met de grootste collectie bijzondere schoenveters van Nederland.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze site gebruikt cookies om onze diensten en jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Zie meer: Privacy policy (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)