Glitter veters

Item 1-12 van 58 in totaal item(s)

Zoek je glitterveters of veters met glitter? Perfect voor feestelijke gelegenheden of bijv de feestdagen. Of gewoon omdat je wel wat sparkles kunt gebruiken. Sprankelende veters glimmen je tegemoet! Je kunt je sneakers, boots of laarsjes er heel feestelijk uit laten zien met nieuwe glitter veters. 
CaroBolo heeft allerlei soorten schoenveters met glitters in verschillende kleuren, lengtes en breedtes. Sommige veters zijn helemaal van lurex en zijn daardoor mooi glinsterend. 
Maar als je het niet zo heel bling-bling wilt, zijn er ook veters waar heel subtiel een glansdraad doorheen is geweven. 
We hebben glitterveters in vrijwel alle kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, zwart, wit, bruin etc. En natuurlijk ook in zilver en goud. 
Geef je schoenen, sneakers of laarsjes een feestelijke touch en versier ze met nieuwe glitterveters! 
Natuurlijk ook heel geschikt voor verkleedfeestjes, optredens, dansgroepen en allerlei gelegenheden waar je opvallende veters bij kunt gebruiken.

(Glitterveters geven je schoenen een feestelijk accent. Je kunt je bijvoorbeeld je effen schoenen laten sprankelen door er veters in te strikken die van zilver of gouden glitterlurex zijn gemaakt. Perfect voor een feestje! Ze zijn er in allerlei kleuren en lengtes te krijgen, dus voor elke schoen of sneaker is er wel een passende paar veters te vinden. Ga je voor bling-bling? Zoek dan matchende veters bij de rest van je outfit. Gegarandeerd succes!)

Voor de mooiste glitter veters ga je naar CaroBolo, de webshop met de grootste collectie bijzondere schoenveters van Nederland.

Product toegevoegd aan verlanglijstje

Deze site gebruikt cookies om onze diensten en jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Zie meer: Privacy policy (Klik op button > Accepteer om dit scherm niet meer te laten verschijnen)